6. Kadıköy Plak Günleri Başlıyor!!

07-10-2022 14:51
6. Kadıköy Plak Günleri Başlıyor!!

6. Kadıköy Plak Festivali Ne Zaman Başlıyor?

Her yıl Kadıköy'de düzenlenen Kadıköy Plak Günleri bu sene de 15 Ekim 2022'de başlayacak. Kadıköy'de plak satan mağazaların bulanacağı bu festivalde yüzlerce çeşit yerli yabancı plağa ulaşabilirsiniz. 

Festival Nerede Düzenleniyor?

Bu sene de Kadıköy plak festifali Kadıköy Belediye Bahçesi'nde düzenlenecek. İki gün sürecek bu etkinlik saat 12:00 - 23:00 arasında devam edecek. 

Ucuz Plak Bulabilir Misiniz?

İstanbul Kadıköy'de plak satan mağazalardan biri olan Pikap Kadıköy sadece belirli günlerde değil her zaman en uygun fiyatlarla plak satışı yapmaktadır. Festivale geldiğinizde aradığınız plağın fiyatını bizdeki satış fiyatıyla karşılaştırmayı unutmayın! Ayrıca mağazamızdan yaptığınız plak alışverişleri sitemizdeki fiyatlardan yüzde 10 daha ucuz! Detaylı bilgi için tıklayın!

pikap kadıköy mağaza  Mağazamızın Konumu

İstanbul Kadıköy'de plak, pikap, amfi ve hoparlör satışı yapan mağazamız kolayca ziyaret edebileceğiniz bir konumda yer alıyor. 

YOL TARİFİ: Kazasker Sokak No: 12 Kadıköy Boğa'dan tramvay yolu üzerinden Bahariye Caddesi’ni yukarıya doğru yürüyün. Starbucks’tan sağa dönün, 150 m. sonra Tost Akademi'sinden de sağa dönünce 50m. ileride sağda dükkânımızı göreceksiniz.

pikap kadıköy harita Harita

İstanbul Kadıköy'de bulunana mağazamıza sizi bekliyoruz. Harita aşağıda yer almaktadır. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.