Plak Çalar Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

13-01-2021 13:14
Plak Çalar Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler
Plak Çalar ya da diğer kullanılan ismiyle pikapların değeri günümüzde tekrar anlaşıldı. Tam artık devri sona erdi derken, tekrardan popülerleşmeye başladı. İnsanlar plak dinlemenin ayrıcalığını deneyimledikçe daha çok talep etmeye başladılar. Bir çok marka tekrar plak çalar üretmeye başladı. 
 
Bu yazımızda plak çalar seçerken nelere dikkat etmelisiniz. Hangi pikaplar sizin ihtiyacınızı karşılayacak ve "aradığım pikap bu!" diyeceksiniz.
 
 

İHTİYAÇLARINIZI BELİRLEYİN

 

Plak çalar seçimde en önemli kriter sizin ihtiyaçlarınız. Bir çok farklı özelliğe sahip plak çalar mevcut. Fakat bu özelliklere ihtiyacınız olacak mı? Hiç kullanmayacağınız bir özelliğe sahip olduğu için bir pikaba fazla para vermek doğru değil. O yüzden önce ihtiyaçlarınızı belirleyin ve ardından en doğru pikabı seçin!

Ayrıca 2. el pikap satın alırken bilmeniz gerekenler ile ilgili yazdığımız yazımızı okumak için tıklayın.

Ses Kalitesi Önceliğiniz İse : 

Müzik dinlerken ses kalitesi sizin için öncelikse aşağıdaki pikaplar beklentilerinizi karşılayacaktır :

Çok Fazla Plağım Yok Hangi Pikabı Tercih Etmeliyim ?

Eğer çok fazla plağınız yoksa, tercih etmeniz gereken plak çalarda bluetooth, usb ve sd kart özellikleri olması işinize yarayacaktır. Bu sayede sadece plak değil usb ve sd kart üzerinden müzik dinleyebilirsiniz. Yine bluetooth özelliğine sahip plak çalarlar ile de cep telefonlarınızdaki müzikleri dinleme şansınız olacaktır.

Bluetooth Özellikli Plak Çalarlar:

Dış Ortamda Kullanacak Mısınız?

Eğer pikabınızı dışarıda priz aramadan kullanmak istiyorsanız bataryalı plak çalarlar tam size göre. 4,5 saate kadar şarj ile kullanabilirsiniz. Ayrıca powerbank kullanarak bataryasını şarj edebilirsiniz. 

Bataryalı Plak Çalarlar:

Radyo, Cd ve Kaset Olmalı Mı?

Bazı plak çalarlar tüm bunları ya da sadece radyo veya cd çalar özelliklidir. Peki sizin bu özelliklere ihtiyacınız var mı? Eğer cevabınız "evet" ise bu özelliklere sahip pikapları tercih edebilirsiniz.

Çok Özellikli Pikaplar:

  • Record Master T317-UB (Bluetooth, USB Bellek, SD Kart, Batarya)
  • Musitrend 316UB (Bluetooth, USB Bellek, SD Kart, Batarya)
  • Record Master RMJ-209c (Bluetooth, Radyo)
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.